1/8

 JEHLE HOUSE 

BACKDROP FOR LIFE, HONG KONG

The location for the building was by the sea, so that the finished apartments would have totally unobstructed view of the sea east of Hong Kong. Our aim was to create an environment which took the client’s life requirement and the natural surrounding into account. The principle was to treat the house as a backdrop for life. Over-design and dictatorial settings were to be meticulously avoided. Range of change in lifestyle must be provided rather than restricted by the design. This principle was required by the naked architecture approach.

2002
Top Five Interior Award

Perspective Magazine's Perspective Plus
Jehle House, Hong Kong

1/8
 LIVING ROOM 
1/8
 FIREPLACE 
1/8
 SEAVIEW BALCONY 
1/8
 SEAVIEW BALCONY 
1/8
 LOBBY 
1/8
 DINING ROOM 
1/8
 KITCHEN 

Copyright © ALEXANDER WONG Architects Limited. Asiacity Limited. All Rights Reserved.

  • weibo-gray-v2.png
  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey